bronsema,leek donderdag 3 maart lezing

De volgende week donderdagavond geven we onze boekpresentatie/lezing over Bella figura bij boekhandel Bronsema in Leek.We hopen natuurlijk op veel belangstelling en hebben er zin in. Het zijn voor ons de laatste weken voor we weer naar Italie gaan en voor het komende zomerseizoen hebben we weer veel plannen. Zo gaan we op Goede vrijdag een hele speciale processie bijwonen in de Abruzzen. Silvia, dochter van Gino, en Giovanni hebben ons een mooi adres in de Abruzzen gegeven waar we overnachten. We vieren daar ook Frits verjaardag, 70 whaauw. crazy crazy crazy crazy
-- nog geen reacties --

logofietsenwandelbeurs2011 (14k image)

Aanstaande zaterdag en zondag, 26 en 27 februari, staan we op de 'fiets en wandelbeurs' in de RAI, Amsterdam, op het verzamelplein.
Fietsen wandelen vanuit onze caravans in Toscane is een belevenis. Veel mensen genieten van de prachtige omgeving, de natuur vooral, de bossen, de wijngaarden, de boerderijen en de stadjes en dorpen.
Uiteraard hebben we voor onze bezoekers op de beurs een super aanbieding!
We hopen je te zien zaterdag of zondag.
-- nog geen reacties --

geweldloze opstand

De Egyptenaren hebben het de Italianen laten zien. Geweldloze opstand. Geen akelige dingen schreeuwen. Bella figura
Afgelopen weekend was het de Italianen duidelijk. Via internet werden vrouwen opgeroepen te protesteren
Op bijzonder creatieve wijze werden de grieven verbeeld. In meer dan 230 steden ging men de straat op onder het motto: De waardigheid van de vrouw is aangetast en ouderwetse vooroordelen versterkt. In Rome hadden de demonstranten, ook veel mannen, alleen borden met -BASTA- erop. Ik zag een foto van Berlusconi’s hoofd achter tralies en het woord -cosi- zodus.
Op een spandoek stond 'wij zij geen hoeren'
Het onderzoek tegen Silvio Berlusconi wegens machtsmisbruik en het bevorderen van prostitutie van minderjarigen is afgerond en ligt bij de onderzoeksrechter.
crazy crazy crazyberlusconicaesar1 (154k image)
-- nog geen reacties --

Silvio Berlusconi's cellulare

Berlusconi zal terecht moeten staan wegens sexfeestjes met minderjarige meisjes. Omdat er nu bewijzen zijn gebaseerd op het afluisteren van telefoongesprekken met zijn mobieltje wil hij nooit meer een mobieltje gebruiken. Nu moet ik toch mijn boek herschrijven want het was algemeen bekend dat hij zijn mobieltje en zijn sleutelbos mee in zijn praalgraf zou nemen. Maar hij zal inzien dat er voor hem geen negatieve gevolgen vloeien uit een telefoongesprek vanuit het graf dus kan hij gewoon zijn mobieltje meenemen. blush blush blush
-- nog geen reacties --

succesvolle beurs

Een meer dan volle fit&gezondbeurs in Zwaag. Met busjes vol kwamen de gasten aangereden. Ons boek Bella figura werd gewonnen door gasten uit Amsterdam.De boekhandel die de boeken van Loes den Hollander verkocht kwam later Bella figura bewonderen, zoals veel andere gasten. De aanbiedingsprijs is weer voorbij. De volgende aktie van ons is de fiets- en wandelbeurs in Amsterdam op 26 en 27 februari. Ook in maart volgen nog enkele afspraken. crazy crazy crazy
-- nog geen reacties --

50+, fit & gezondbeurs in Zwaag, Noordholland.

Zaterdag 5 februari staan we in Zwaag bij Hoorn op de fit-& gezondbeurs. We maken er een extra beursaanbiedingsweekend van.
Caravanhuur in het hoogseizoen voor 500 euro per week, laagseizoen 500 euro per maand. Boekaanbieding: Bellafigura +Ciao buurman 25 euro, alleen bestellen bij mij.
De verhuur gaat dit seizoen aardig wat beter dan de laatste twee jaren. In het hoogseizoen heb ik veel volle weken en in het voorseizoen ziet het er ook al behoorlijk gezellig uit. We zullen zaterdag veel filmpjes maken voor youtube en ook via twitter ontstaan interessante contacten. Binnenkort komt er een recensie over Bella figura op Rome-nu. crazy crazy crazy
-- nog geen reacties --

ciao tutti

Op de site van Ciao tutti staan in januari veel reisverhalen die zich allemaal afspelen in de omgeving van de camping in Toscane. Zeer aan te bevelen om te lezen.
Op 30 juli 2010 stond Bella figura centraal met een mooi verhaal over het boek.
Ciao tutti heeft veel aandacht voor interessante boeken, die je op smaak brengen voor de vakantie. Veel leesplezier.
-- nog geen reacties --