youtube en twitter

We zijn nu ook te volgen op YouTube en Twitter.
YouTube: www.youtube.com/user/italiaviamaria
Twitter: www.twitter.com/italiaviamaria
-- nog geen reacties --

boekpresentatie, kunstroute en kookworkshop.

In Sneek in de bibliotheek geven we op 8 maart 's avonds een boekpresentatie/lezing over Bella figura. Mooie plaatjes laten zien en interessante verhalen vertellen. Het geeft steeds weer energie crazy wink crazy De ideeen voor boek twee buitelen door mijn hoofd. De nieuwe ideeen voor deze zomer krijgen vorm, zoals de kunstdag bij Andrea Roggi, waar we, nadat we met onze gasten genoten hebben van zijn beelden, samen in de pizzaoven duiken om alla Toscana pizza's te maken en samen te verorberen. Bon appetito e salute!!!
Voor insiders: We proberen met Leonardo op de Berg een kookworkshop vorm te geven in voor- en naseizoen. Bijzonderheden volgen. Alla prossima volta.
-- nog geen reacties --

bella figura piu

Meer Bella figura kun je lezen in mijn nieuwste verhaal. We hebben oud en nieuw in Rome gevierd. Het verhaal staat onder -mijn verhalen - op de italiaviamaria site.
Vandaag is de vakbeursdag van de vakantiebeurs. We gaan vrienden bezoeken en nieuwe contacten leggen. De basis van mijn verhalen. Voor caravanbeursaanbiedingen moet je ook even naar IVM site. shocked shocked shocked
-- nog geen reacties --

lezing bronsema, leek

De nieuwe datum voor de boekpresentatie bij boekhandel Bronsema is op donderdagavond, 3 maart om 20.00 uur.

boekpresentatie in leek bij boekhandel Bronsema is verplaatst, let op!!

De boekpresentatie bij boekhandel Bronsema van zaterdag 8 januari is verplaatst naar eind februari. Meer informatie volgt, later. angry, grr angry, grr angry, grr

auguri, auguri!

Oudejaarsdag komen we om 2 uur Rome binnenrijden. We hebben een hotelletje in het centrum gereserveerd. Nadat we onze bagage op onze kamer en de auto op een geschikte parkeerplaats gezet hebben gaan we op stap. Alle mensen gegroeten elkaar met auguri (gefeliciteerd). Eerst even naar het Vatikaan want daar willen we morgenvroeg op het plein rondkijken voor Il papa het volk zijn zegen geeft. Daarna gaan we kijken bij Il Figo, het restaurant waar we het jaar uiteten en het nieuwe ineten vanavond. We hebben via Sandrina Bokhorst, reisleidster van SRC cultuurreizen, een plaatsje in het restaurant. Ik heb haar een Bella figura gegeven. Het blijkt dat we steeds italiaanser worden in onze gedachten en daden. Vandaar dat ik een mooi rood slipje draag als we naar het restaurant gaan en we als eerst maal, terwijl we de hele avond gegeten hebben, een linzenmaal eet, want dat brengt geluk. (groot verhaal volgt op italiaviamaria bij -mijn reisverhalen-)
crazy crazy crazy crazy